Corales golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Corales

CORALES golfbanen ligger i det eksklusive PUNTACANA Resort & Club i Punta Cana. Banen er designet af Tom Fazio og åbnede i november 2009. Corales er en dramatisk 18-hullers bane med 6 huller, der spiller langs de Caribiske Havog 10 huller med havudsigt. Banens layout, der inkluderer de naturlige klipper, bugter og søer, er med til at gøre Corales til en af verdens bedste golfoplevelser.

Den spændende golfbane kulminerer med ”the Devil’s Elbow” – de sidste tre huller på Corales. The Devil’s Elbow inkluderer det storslående 18. hul, hvor spillere skal slå henover klipperne på  Corales-bugten, hvor bølgerne ofte slår op på fairway! Da det 18. hul på Corales blev designet, blev det straks betragtet som “The Mother of All Holes” og udgør en passende afslutning på denne fantastiske golfbane.

Corales har siden 2018 været vært for den amerikanske PGA TOUR, som årligt spiller turneringen ”The Corales Puntacana Championship”.

Golfbanens faciliteter inkluderer driving range, restaurant og bar ($), pro shop ($), og omklædningsrum.

Corales golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Pris per person:

Priser fra d. 18/4-2022 til d. 20/11-2022: US$ 280 per person

Priser fra d. 21/11-2022 til d. 30/4-2023: US$ 445 per person

Prisen inkluderer delt transport til og fra golfbanen fra hoteller i Punta Cana, 18-hullers green fee, golfbil/buggy samt brug af driving range til at varme op inden runden. Privat transport til og fra golfbanen kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. 

Caddie’en er obligatorisk på Corales, og der betales en caddie fee på US$ 30 per caddie (1 caddie per golfbil/buggy) plus drikkepenge (US$ 15-20 per spiller) direkte på golfbanen.

Prisændringer kan forekomme uden varsel.

Corales golfbane i Punta Cana

Reservation:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider kan bookes maks. 90 dage i forvejen.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)