Cocotal golfbane i Punta Cana

Cocotal

Cocotal Golf & Country Club i Bavaro er en 27-hullers golfbane, der hører til Paradisus og Melia ressorterne. Banen er designet af den tidligere spanske golfspiller Jose “Pepe” Gancedo, som har vundet Spanish Championship 6 gange og betragtes som golfdesignernes Picasso!

Golfbanen spiller gennem en gammel kokosplantage med flere store søer, der kommer i spil på forskellige huller. Banens højdepunkter omfatter strategisk placerede palmer, bunkers, høje, et let kuperet terræn og meget generøse fairways.

Cocotal er en stor fornøjelse både for spillere med lavt handicap samt begyndere og mere øvede spillere, der løbende kan forbedre deres spil.

Bor du på et af Melia eller Paradisus hotellerne har du green fee inkluderet og betaler kun for golfbilen/buggy på Cocotal.

Golfbanens faciliteter inkluderer driving range, restaurant og bar ($), pro shop ($)og omklædningsrum.

Cocotal golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Pris per person:

Priser fra d. 1/11-2022 til d. 30/4-2023: US$ 179 per person

Prisen inkluderer delt transport til og fra golfbanen fra hoteller i Punta Cana, 18-hullers green fee, golfbil/buggy samt brug af driving range til at varme op inden runden. Privat transport til og fra golfbanen kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. 

Prisændringer kan forekomme uden varsel.

Cocotal golfbane i Punta Cana

Reservation:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider kan bookes maks. 90 dage i forvejen.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)