Las Palmas 78 i Cap Cana Punta Cana på den Dominikanske Republik

Las Palmas 78

NY fra Dec. 2021. Vores mest luksuriøse villa (ca. 1000 m2) i 2 etager med 8 soveværelser, 8 badeværelser, gæstetoilet, stue med bar, køkken, aircondition, møbleret terrasser og balkoner, privat swimmingpool med 25 meter svømmebane, jacuzzi, samt udendørs lounge/TV stue

Las Palmas ligger i Cap Cana Resort med udsigt over Punta Espada golfbanen og i gåafstand fra golfklubhuset. Las Palmas 78 inkluderer desuden en golfbil samt adgang til den eksklusive Caleton Beach Club på Eden Roc Cap Cana hotellet.

Der er plads til 16 gæster i villaen, og prisen inkluderer en privat kok, der dagligt laver mad i villaen (mad og drikke er ikke inkluderet i prisen), en butler, daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 2300 per nat for hele villaen (op til 16 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, daglig rengøring og concierge service.

EXTRA SERVICES: Mad & drikke til opholdet, lufthavnstransfers, golf og udflugter tilbydes separat og arrangeres efter behov (ikke inkl. – $).

KONTAKT:
Anders Bøgebjerg
ab@grouppalmera.com
+1 561 343 1005

SE LAS PALMAS PÅ VRBO eller skriv til os for at høre mere om Las Palmas 78: