Covid-19 test til den Dominikanske Republik

Covid-19 test til den Dominikanske Republik

Du skal IKKE vise negativ Covid-19 test for at rejse til den Dominikanske Republik.

Fra d. 16/2-2022 er der ikke længere nogen Covid-19 relaterede restriktioner for indrejse til den Dominikanske Republik. Du skal ikke testes, vise Coronapas/vaccinationskort eller gå med mundbind på destinationen.

Turismen på den Dominikanske Republik er tilbage til det normale, før-Covid niveau og opererer 100%. Det betyder fx, at hoteller kan operere med 100% beliggenhed, udflugter kører normalt, og golfbanerne har åbent og fylder op efter normale omstændigheder, osv. Restauranter, butikker og supermarkeder på destinationen har åbent, og der er heller ingen restriktioner her.

Vi anbefaler naturligvis, at du stadig passer på dig selv, når du opholder sig på destinationen. Hvis du synes at det er nødvendigt at gå med mundbing og bruge håndsprit, skal det selvfølgelig være op til dig at gøre som du vil – det er bare ikke et officielt krav længere!

Hvis du bliver sløj eller syg under ferien på den Dominikanske Republik, så gå til lægen. Hvis du bor på et hotel/ressort, vil der typisk være et lille “medical center” på hotellet, som har åbent 24 timer i døgnet. Hvis du bor i en lejlighed eller en villa (fx en Airbnb), så kontakt dem du har lejet igennem for at få hjælp. Du kan også tage op på det nærmeste hospital eller kontakte Punta Cana Doctors, som er en privatklinik der også tilbyder hjemmebesøg.