Sådan ringer du til og fra den Dominikanske Republik - Dansk Punta Cana Guide

Sådan ringer du til og fra den Dominikanske Republik

Når du skal ringe TIL den Dominikanske Republik:

Hvis du vil ringe fx fra Danmark til den Dominikanske Republik, skal du benytte landekoden +1 foran det telefonnummer, du vil ringe til. Et dominikansk telefonnummer består af 10 cifre, og starter enten med cifrene 809, 829 eller 849 og derefter efterfulgt af 7 cifre.

Når du skal ringe FRA den Dominikanske Republik:

Hvis du vil ringe fra den Dominikanske Republik og hjem til Danmark, mens du er på ferie, skal du benytte landekoden +45 foran det telefonnummer, du vil ringe til. Prisen for dit opkald vil afhænge af, hvilken aftale du har med dit telefonselskab, så tjek for en sikkerheds skyld med dem, inden du ringer, og for at være sikker på, at du vil betale, hvad det koster.

Den nemmeste og billigste måde at ringe til og fra den Dominikanske Republik er nok via internetbaserede programmer som Skype, WhatsApp, Facebook Messenger, m.fl. Langt de fleste hoteller på den Dominikanske Republik tilbyder gratis WIFI i lobby-området, hvor du kan ringe fra og hvis du lejer en feriebolig, vil der også være gratis WIFI.

Hvis du skal bruge et lokalt telefonnummer:

Hvis du har planer om at opholde dig i længere tid på den Dominikanske Republik og har brug for et lokalt telefonnummer, kan du som turist købe et lokalt simkort samt taletidskort hos et af de store telefonselskaber, fx Altice eller Claro. Du skal blot huske at medbringe dit pas samt din mobiltelefon, når du skal købe simkort.

P.t. finder du Altice i San Juan Shopping Center og Claro i Downtown Mall Punta Cana.