Vaccinationer til ferien i Punta Cana - Dansk Punta Cana Guide

Vaccinationer til ferien i Punta Cana

Vaccinationer til ferien i Punta Cana:

Hvis du skal på ferie i 1-4 uger til et af de almindelige turiststeder på den Dominikanske Republik (fx Punta Cana), anbefaler Statens Serum Institut følgende vaccinationer:

  • Stivkrampe og Difteri
  • Hepatitis A

Du skal være opmærksom på, at der i perioder kan forekomme tilfælde af dengue, zika og chikungunya på den Dominikanske Republik. Der findes dog ingen vaccination mod disse sygdomme, der transmitteres via myg – så brug i stedet for myggespray.

Der er risiko for malaria året rundt, særligt i de vestlige provinser Elias Pina, San Juan og Dajabon. Risikoen i andre områder (bl.a. Punta Cana, Santo Domingo, Puerto Plata og andre turistområder) er meget lav. Hvis du kun skal på ferie i Punta Cana har du ikke behov for at tage malariapiller!

Læs eventuelt mere på Statens Serum Institut eller kontakt din læge.