Dansk Punta Cana Guide

Bavaro Runners Safari

Bavaro Runners er en kultur safari, hvor du får mulighed for at opleve det frodige landskab samt lære mere om den dominikanske kultur og livsstil.

Udflugten foregår med transport i en åben safari-truck med plads til ca. 20-25 personer. Din lokale tour guide vil fortælle dig om landet undervejs.

Din dag på denne dominikanske safari inkluderer:

Et besøg på en lille skole for at lære om uddannelse i Den Dominikanske Republik. Det er dog ikke altid er muligt at komme ind på skolen og hilse på børnene, hvis de er midt i undervisningen. I så fald stopper vi bare udenfor.

Besøg i et typisk hus ude på landet for at se, hvordan dominikanere bor og dyrker jorden til deres daglige forbrug. Du lærer om de forskellige tropiske frugter og ser, hvordan kakaobønner, kaffebønner, ananas, vanilje, kanel osv. dyrkes. Efter en kort demonstration får du mulighed for at smage på varerne og måske købe nogle få souvenirs.

Frokost serveres som buffet på vores ranch oppe i bjergene, hvor du kan smage en typisk dominikansk frokost med ris, bønner, kød, salat, pasta, brød, stegte plantaner, m.m. Du har også tid til at kigge rundt i vores lille butik eller bare slappe af og nyde udsigten.

Efter frokost fortsætter vi til sukkerrørsmarkerne for at se, hvordan sukkerrør presses af maskinen, og hvordan det blev gjort i gamle dage med okser.

Det sidste stop på turen er et besøg på den smukke Macao Beach hvor du kan hoppe i vandet, inden udflugten slutter og vi kører tilbage til hotellerne.

HVAD ER INKLUDERET: Transport med afhentning på hoteller i Punta Cana, Cap Cana og Bavaro (transport er muligvis ikke tilgængelig og/eller kan være underlagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller), guide, drikkevarer ombord på bussen og frokostbuffet med drikkevarer.

VARIGHED: Heldagsudflugt, dvs. ca. 8 timer inkl. transport. Selve udflugten varer ca. 5-6 timer.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj og lukkede sko, solbriller, en hat, badetøj og miljøvenlig solcreme (uden oxybenzone), der ikke skader korallerne i havet. Medbring et badehåndklæde, kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Denne udflugt er ikke egnet til små børn. Børn skal være minimum 3 år for at deltage i udflugten. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne: US$ 90
Børn (3-12 år): US$ 45

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.