Dansk Punta Cana Guide

Adventure ATV – Buggy

Kør din egen ATV eller buggy gennem landskabet i Macao området, som ligger nord for Punta Cana. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, men du skal være 18 år for at være i førersædet (ID kan være påkrævet).

På denne udflugt kommer du til at opleve og møde de mennesker, der bor i det lokale område, du kan svømme i en lagune der ligger i en grotte og har eksisteret lige siden dengang Taino Indianerne først beboede øen Hispaniola.

Du får også den unikke mulighed for at gå gennem Taino landsby, et magisk sted, hvor du kan rejse tilbage i tiden for at gå ind i det, der var begyndelsen på Den Dominikanske Republiks rødder. I Taino landsbyen får du mulighed for at se de håndværk som indianerne beskæftigede sig med i dagligdagen og lære mere om denne del af landets historie.

Vi kører til den flotte Macao Beach, hvor du har tid til at bade i havet inden turen slutter.

HVAD ER INKLUDERET: Delt transport fra dit hotel i Bavaro/Punta Cana området (transport er muligvis ikke tilgængelig eller kan blive pålagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller), tour guide og en flaske vand.

VARIGHED: Halv dag, dvs. ca. 4 timer inkl. transport. Selve udflugten varer ca. 3 timer.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj og lukkede sko (tøj og sko kan blive snavset, vådt og/eller mudret), solbriller, en hat, et tørklæde til at dække næse og mund for støv, badetøj og miljøvenlig solcreme (uden oxybenzone), der ikke skader korallerne i havet. Medbring et badehåndklæde, en flaske vand til drikke undervejs, kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Denne udflugt er ikke egnet til små børn. Børn skal være minimum 6 år for at deltage i denne udflugt. Børn skal være 18 år for at køre selv. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
ATV til 1 person: US$ 120
ATV til 2 personer: US$ 60 per person

BUGGY til 1 person: US$ 100
BUGGY til 2 personer: US$ 65 per person

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

 

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.