Dansk Punta Cana Guide

Cigarfabrik & Mundo Autentico

Når du besøger Den Dominikanske Republik, er der 4 ting, du bør tage med hjem fra ferien: Cigarer, rom, kaffe og chokolade. På denne tur har du mulighed for at købe alle disse varer på samme sted – og få historien om produkterne!

Et besøg i El Mundo Autentico (oversat: Den autentiske verden) er en hyggelig måde at tilbringe et par timer på din ferie i Punta Cana. Du vil se, røre, lugte og smage på nogle af de unikke produkter, som den Dominikanske Republik er kendt for.

På den lille cigarfabrik kan du se, hvordan cigarerne bliver rullet i hånden og følge med i produktionen. Cigarfabrikken er en aktivt fungerende fabrik der producerer eget cigarmærke til salg i egen butik samt internationalt, bl.a. i USA.

I chokoladeafdelingen har du mulighed for at at smage og købe chokolade samt andre kakao-baserede produkter. Den Dominikanske Republik er den største kakao-producent i Caribien og producerer både økologisk og Fair Trade kakao. I de seneste år er der dukket adskillige chokoladeprodukter af høj kvalitet, lavet af dominikansk kakao, op på markedet, fx Peter Beier, der bruger dominikansk kakao fra sin egen plantage på den Dominikanske Republik.

I den lille kaffeafdeling kan du smage dominikansk kaffe samt høre, hvordan kaffebønner dyrkes, høstes og bliver til den gode og fyldige kaffe som den Dominikanske Republik er kendt for.

Sidst, men ikke mindst, kan du besøge rombutikken, hvor du kan køber mange forskellige typer rom.

Hvis du ikke automatisk bliver budt på smagsprøver, så vær ikke bange for at spørge på stedet.

HVAD ER INKLUDERET: Transport med afhentning på hoteller i Punta Cana, Cap Cana og Bavaro (transport er muligvis ikke tilgængelig og/eller kan være underlagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller) og guider er tilgængelige på stedet, hvis man ønsker information.

VARIGHED: Turen varer normalt ca. 2 timer, men du bestemmer selv, hvor lang tid, du ønsker at være på stedet. Når du er ved at være klar til at tage retur til dit hotel (ca. 20-30 minutter inden), er det en god ide at give dem besked i butikken, så de kan ringe efter din chauffør. Transporten kører som en shuttle, så det er muligt, at der bliver lidt ventetid, inden der kan være en chauffør klar til at hente dig.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj og flade sko – der er småsten en del steder, hvor man går rundt.

BØRN: Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne og børn over 12 år: US$ 10
Børn under 12 år kommer gratis med

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email til info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.