Dansk Punta Cana Guide

Caribbean Sea Katamaran

Kom med Caribbean Sea motorkatamaranen på en sejltur langs kysten i Punta Cana.  Katamaranen sejler fra den lille marina i Puntacana Resort & Club. Bare slap af, nyd solen og havbrisen, mens kaptajnen styrer båden. Du får mulighed for at bade i havet og snorkle undervejs.

Frokost serveres på La Brassa restauranten, der ligger direkte på stranden foran Westin hotellet. Her kan du spise og drikke, mens du nyder den mest fantastiske udsigt over den hvide sandstrand og det turkisblå hav.  Nyd en overdådig frokostbuffet, der inkluderer ceviche Punta Cana (skaldyr og grøntsager marineret i limesaft), salat, rejer og kyllingespyd, hummer og desserter. Hummer er ikke tilgængelig fra marts til slutningen af ​​juni, da den Dominikanske lov forbyder fangst og indtagelse af hummer under “La Veda”, dvs. hummerens reproduktionssæson. I løbet af disse måneder serveres fisk og oksekød i stedet.

Efter frokosten har du tid til at slappe af på stranden og tage en svømmetur i havet.  Inden denne dejlige dag slutter, får du mulighed for at hoppe i en af de adskillige ferskvandshuller, der ligger gemt inde i skoven.

HVAD ER INKLUDERET: Transport med afhentning på hoteller i Punta Cana, Cap Cana og Bavaro (transport er muligvis ikke tilgængelig eller kan være underlagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller), tour guide, snorkeludstyr, frokost og drikkevarer.

VARIGHED: Heldagsudflugt, dvs. ca. 8 timer inkl. transport. Selve udflugten varer ca. 5-6 timer. Turen går kun om onsdagen.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj, strandsandaler, solbriller, en hat, badetøj og miljøvenlig solcreme (uden oxybenzone), som ikke skader korallerne i havet. Medbring badehåndklæde, kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Denne udflugt er muligvis ikke egnet til små børn, selvom der ikke er nogen mindstealder for at deltage i denne udflugt. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne: US$ 169
Børn (2-12 år): US$ 90

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email til info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.