Dansk Punta Cana Guide

Dominican Outback Safari

På denne halvdags safari-udflugt med tour guide får du mulighed for at opleve lidt af den Dominikanske Republik. Du kommer tæt på lokalbefolkningen og får et indblik i den dominikanske kultur og livstil.

Vi besøger en lokal skole, hvor guiden fortæller om det dominikanske skolesystem. Vi kommer også indenfor i et privat hjem og ser, hvordan den typiske dominikaner bor ude på landet, hvordan de laver mad, osv.

På en lille plantage kan du lære en masse om, hvordan kaffe, kakao, m.m. dyrkes økologisk og bliver til. Der vil også være et par smagsprøver samt mulighed for at støtte de lokale ved at købe et par varer med hjem (hvis du vil). Sidste stop bliver på den tropiske ranch, hvor du kan nyde en betagende udsigt, frisk bjergluft, samt møde de lokale håndværkere, stenhuggere, kunstnere der arbejder i området.

På ranchen kan du også opleve næsehornsleguaner (rhinoceros iguanas), som primært eksisterer på øen Hispaniola (den Dominikanske Republik og Haiti).

Firmaet, der står for udflugten, arbejder sammen med den internationale organisation PACK FOR A PURPOSE, hvor turister kan hjælpe med at støtte lokalbefolkningen, der ikke har så meget at gøre godt med til dagligt. Hvis du ønsker at medbringe og donere fx skoleartikler (blyanter, kuglepenne, notesbøger, malebøger, farveblyanter, osv.), medicinske/hygiejniske forsyninger (sæbe, shampoo, deodorant, tandbørster, tandpasta, m.m.), tøj (nyt eller lettere brugt), legetøj (nyt eller lettere brugt), osv., har du mulighed for at gøre dette.

HVAD ER INKLUDERET: Transport med afhentning på hoteller i Punta Cana, Cap Cana og Bavaro (transport er muligvis ikke tilgængelig og/eller kan være underlagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller), tour guide, drikkevarer samt en let snack.

VARIGHED: Ca. 4 timer inkl. transport. Selve udflugten varer ca. 3 timer.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj og lukkede (flade) sko, solbriller, en hat, kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Denne udflugt er ikke egnet til små børn. Børn skal være minimum 3 år for at deltage i udflugten. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne: US$ 75
Børn (3-12 år): US$ 40

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.