Dansk Punta Cana Guide

Barcelo The Lakes

Barcelo The Lakes er en 18-hullers golfbane i Punta Cana, Dominikanske Republik, beliggende på Barcelo Bavaro Grand Resort (Avenida Barceló). Golfbanen blev re-designet af P. B. Dye og spiller gennem et fantastisk smukt landskab. Vand og store søer er i spil på 17 ud af banens 18 huller og den naturlige fauna er helt unik.

I løbet af en runde er det ikke ualmindeligt at støde på flamingoer, traner samt skildpadder. Banen er ikke særlig lang, men fairways, en ø-green samt godt skjulte bunkers er nogle af de udfordringer som du kan se frem til.

Bor du på enten Barcelo Bavaro Beach eller Barcelo Bavaro Palace i Punta Cana, har du green fee inkluderet og betaler kun for golfbilen (buggy).

Pris per person:
N/A

Barcelo The Lakes er p.t. ikke åben for golfspillere der ikke bor på Barcelo Bavaro Grand Resort.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)