Villa Wyss Punta Cana

Villa Wyss

Flot “Bali style” villa i et plan med 4 soveværelser, 4 badeværelser, gæstetoilet, stue, køkken, air-condition, møbleret terasse, privat swimming pool, motionsrum, udendørs BBQ område og privat (lukket) have. Villa Wyss ligger på Cocotal Golf & Country Club i gåafstand fra golfklubhuset, fælles swimmingpool og legeplads samt paddle tennisbanerne ($). Når man lejer Villa Wyss er der også gratis transport til Jellyfish Beach Club, som ligger på Bavaro Beach, ca. 10 minutters kørsel fra villaen. Der er plads til 8 gæster i villaen, og prisen inkluderer daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 600 per nat for hele villaen (op til 8 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, daglig rengøring og concierge service.

EXTRA SERVICES: Mad & drikke til opholdet, privat kok, lufthavnstransfers, golf og udflugter tilbydes separat og arrangeres efter behov (ikke inkl. – $).

KONTAKT:
Anders Bøgebjerg
ab@grouppalmera.com
+1 561 343 1005

SE VILLA WYSS PÅ VRBO eller skriv til os for at høre mere om Villa Wyss: