Villa Pandora i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Villa Pandora

Moderne villa (ca. 700 m2) i 2 etager med 8 soveværelser, 8 badeværelser, 2 gæstetoiletter, 2 stuer, 2 køkkener, aircondition, privat swimmingpool og 2 tagterrasser med udsigt til stranden og havet. Stuen nedenunder er indrettet som et spillerum med billardbord, bordtennis og pokerbord, og herfra er der direkte adgang til swimmingpoolen. Villa Pandora er en super villa direkte på Bavaro Beach og med en fantastisk havudsigt!

Villaen ligger i Los Corales, Bavaro, og der er nem gåafstand fra forskellige restauranter, barer, minimarkeder, osv. Stranden ligger kun få meter fra villaen!

Der er plads til 16 gæster, og prisen inkluderer en personlig kok, der dagligt laver mad i villaen (mad og drikke er ikke inkluderet i prisen), daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 1675 per nat for hele villaen (op til 16 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, kok, daglig rengøring og concierge service.

EXTRA SERVICES: Mad & drikke til opholdet, lufthavnstransfers, golf og udflugter tilbydes separat og arrangeres efter behov (ikke inkl. – $).

KONTAKT:
Anders Bøgebjerg
ab@grouppalmera.com
+1 561 343 1005

SE VILLA PANDORA PÅ VRBO eller skriv til os for at høre mere om Villa Pandora: