Villa Blanca i Puntacana Resort & Club på den Dominikanske Republik

Villa Blanca

Elegant og lækker villa (ca. 975 m2) i 2 etager med 6 soveværelser, 5 badeværelser, gæstetoilet, stue, køkken, aircondition, møbleret terrasse, balkon, 2 tagterrasser, privat swimmingpool, Jacuzzi, have og udsigt over golfbanen. 4 soveværelser ligger inde i huset (der er 2 soveværelser der deler et badeværelse), og 2 soveværelser ligger udenfor huset i deres egne små bygninger.

Villa Blanca ligger i det eksklusive Puntacana Resort & Club med udsigt over La Cana golfbanen, og man har adgang til faciliteterne indenfor ressorten, som inkluderer strand, restauranter ($), marina, tennisbaner ($), m.m. Der er plads til 12 gæster i villaen, og prisen inkluderer en personlig kok, der dagligt laver mad i villaen (mad og drikke er ikke inkluderet i prisen), daglig rengøring, en butler samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 1500 per nat for hele villaen (op til 12 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, kok, butler, daglig rengøring og guest service.

EXTRA SERVICES: Mad & drikke til opholdet, lufthavnstransfers, golf og udflugter tilbydes separat og arrangeres efter behov (ikke inkl. – $).

KONTAKT:
Anders Bøgebjerg
ab@grouppalmera.com
+1 561 343 1005

SE VILLA BLANCA PÅ VRBO eller skriv til os for at høre mere om Villa Blanca: