Villa Tortuga B1 Punta Cana

Tortuga B1

Lys og lækker villa med 4 soveværelser, 4 badeværelser, gæstetoilet, stue, køkken, air-condition, møbleret terasse, balkon, privat swimming pool og have. Villa Tortuga B1 ligger i det eksklusive Puntacana Resort & Club med udsigt over La Cana golfbanen, og man har adgang til faciliteterne indenfor ressorten, som inkluderer strand, restauranter ($), marina, tennisbaner ($), m.m. Villalejen inkluderer også 2 golfbiler, som kan bruges indenfor ressorten til fx nemt at komme ned til stranden. Der er plads til 8 gæster i villaen, og prisen inkluderer daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 690 per nat for hele villaen (op til 8 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, 2 golfbiler, daglig rengøring og concierge service.

EXTRA SERVICES: Mad & drikke til opholdet, privat kok, lufthavnstransfers, golf og udflugter tilbydes separat og arrangeres efter behov (ikke inkl. – $).

KONTAKT:
Anders Bøgebjerg
ab@grouppalmera.com
+1 561 343 1005

SE VILLA TORTUGA B1 PÅ VRBO eller skriv til os for at høre mere om Tortuga B1: