Lake View Villa i Punta Cana på den Dominikanske Republic

Lake View Villa

Fantastisk og rummelig villa (ca. 900 m2) i 2 etager med 8 soveværelser, 8 badeværelser, gæstetoilet, stor stue med højt til loftet, køkken, central air-condition, møbleret terrasse, balkon, tagterrasse, udendørs spisestue, swimming pool, Jacuzzi, og have.

Lake View Villa ligger på Cocotal Golf & Country Club med udsigt over Cocotal golfbanen og søen på hul 1, og man har adgang til den fælles swimmingpool og legeplads ved golfklubhuset samt paddle tennisbanerne ($).

Når man lejer Lake View Villa er der også gratis transport til Jellyfish Beach Club, som ligger på Bavaro Beach, ca. 10 minutters kørsel fra villaen. Der er plads til 16 gæster i villaen, og prisen inkluderer en privat kok, der dagligt laver mad i villaen (mad og drikke er ikke inkluderet i prisen), daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 1600 per nat for hele villaen (op til 16 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, billardbord, kontorområde, WIFI, privat kok, daglig rengøring og guest service.

EXTRA SERVICES: Mad & drikke til opholdet, lufthavnstransfers, golf og udflugter tilbydes separat og arrangeres efter behov (ikke inkl. – $).

KONTAKT:
Anders Bøgebjerg
ab@grouppalmera.com
+1 561 343 1005

SE LAKE VIEW VILLA PÅ VRBO eller skriv til os for at høre mere om Lake View Villa: