Dansk Punta Cana Guide

Happy Hour Sunset Cruise

Kom med os og nyd et par festlige eftermiddagstimer om bord på en katamaran og se den smukke solnedgang (hvis vejret tillader det).

Katamaranen er en 42-fods motorkatamaran, som har plads til op til 40/60 personer. Der er toilet om bord, masser af plads til at sidde, ligge og danse.

Turen går langs kysten, hvor du kan nyde den smukke udsigt over havet, stranden, palmerne og hotellerne. Undervejs vil der være mulighed for at bade i havet og snorkle henover koralrevet. Hvis du hellere bare vil blive på katamaranen og nyde en drink, er du også velkommen til det. Efter ca. 30 minutter fortsætter vi langs kysten.

Der vil være fest undervejs med dans og musik, så du får rig mulighed for at danse til solnedgangen. Vi stopper også ved den “naturlige swimmingpool” i ca. 45 minutter, hvor havet er roligt, og hvor vandet kun når dig til navlen. Her nyder vi solnedgangen – eller hopper en tur i havet igen!

HVAD ER INKLUDERET: Transport med afhentning på hoteller i Punta Cana, Cap Cana og Bavaro (transport er muligvis ikke tilgængelig og/eller kan være underlagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller), kaptajn, m.fl., drikkevarer, snorkeludstyr og korkbælte.

VARIGHED: Ca. 3 timer inkl. transport. Selve udflugten varer ca. 2 timer.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj, strandsandaler, solbriller, en hat, badetøj og miljøvenlig solcreme (uden oxybenzone), som ikke skader korallerne i havet. Medbring badehåndklæde, kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Denne udflugt er ikke egnet til små børn. Børn skal være minimum 13 år for at deltage i udflugten. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne: US$ 79
Børn (min. 13 år): US$ 79

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.