Dansk Punta Cana Guide

Cocotal Golf & Country Club

Cocotal Golf & Country Club ligger på Avenida Alemania og er en 27-hullers golfbane, der er designet af den spanske golfbane arkitekt, Jose “Pepe” Gancedo. Banen spiller gennem en gammel kokosplantage, der i dag er blevet til et af de smukkeste beboelsesområder med store huse og lejlighedsbygninger.

Der er adskillige store søer, der kommer i spil på forskellige huller. Banens “varemærker” omfatter strategisk placerede palmetræer, bunkere og meget generøse fairways.

Bor du på enten Melia Caribe Beach, Melia Punta Cana Beach, Paradisus Punta Cana eller Paradisus Palma Real har du green fee inkluderet og betaler kun for golfbilen (buggy).

Pris per person:
1/5 til 31/10-2022: US$ 140

Prisen inkluderer delt transport t/r, green fee, golf buggy og driving range. Privat transport kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr.

BOOK EN RUNDE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)