Casa Bonita Punta Cana

Casa Bonita

Lækker og rummelig villa i 2 etager med 5 soveværelser, 5 badeværelser, gæstetoilet, stue, køkken, air-condition, møbleret terasse, balkon, swimming pool, Jacuzzi, og have. Casa Bonita ligger på Cocotal Golf & Country Club med udsigt over Cocotal golfbanen, og man har adgang til den fælles swimmingpool og legeplads ved golfklubhuset samt paddle tennisbanerne ($).

Når man lejer Casa Bonita er der også gratis transport til Jellyfish Beach Club, som ligger på Bavaro Beach, ca. 10 minutters kørsel fra villaen. Der er plads til 10 gæster i villaen, og prisen inkluderer daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 500 per nat for hele villaen (op til 10 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, daglig rengøring og guest service.

EXTRA SERVICES: Mad & drikke til opholdet, privat kok, lufthavnstransfers, golf og udflugter tilbydes separat og arrangeres efter behov (ikke inkl. – $).

KONTAKT:
Anders Bøgebjerg
ab@grouppalmera.com
+1 561 343 1005

SE CASA BONITA PÅ VRBO eller skriv til os for at høre mere om Casa Bonita: