Dansk Punta Cana Guide

Reef Explorer

På denne halvdagsudflugt får du muligheden for at prøve forskellige sjove aktiviteter på havet.

Udflugten foregår i Marinarium Marine Park & ​​Aquarium, som er en stor park midt ude i havet på ca. 420,000 m2 med en flydende ponton og badebro, m.m. Her kan du svømme, snorkle, sejle i kajak, prøve stand up paddle board (SUP), svømme med hajer (nurse sharks) og rokker, slappe af på en flydende madras, bade i solen på en solstol og få en dejlig massage.

Nyd paradiset, som du vil! Hvis du aldrig har prøvet nogen af ​​disse aktiviteter før, skal du ikke bekymre dig. De dygtige guider står parat til at  lære dig, hvordan du skal gøre.

Dette er den bedste udflugt i Punta Cana med forskellige aktiviteter på havet – og du kan prøve dem allesammen eller vælge dem, du bedst kan lide – nøjagtig som du vil.

Baren er altid åben og der serveres juice, vand, sandwiches, grønsager med dip.

HVAD ER INKLUDERET: Transport med afhentning på hoteller i Punta Cana, Cap Cana og Bavaro (transport er muligvis ikke tilgængelig og/eller kan være underlagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller), guider, drikkevarer, snacks og snorkeludstyr.

VARIGHED: Ca. 4 timer inkl. transport. Selve udflugten varer ca. 3 timer.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj, strandsandaler, solbriller, en hat, badetøj og miljøvenlig solcreme (uden oxybenzone), som ikke skader korallerne i havet. Medbring badehåndklæde, kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Denne udflugt er ikke egnet til små børn. Børn skal være minimum 13 år for at deltage i udflugten. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne: US$ 149
Børn (min. 13 år): US$ 149

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.