Luksus yacht på den Dominikanske Republik

Luksus Yachts i La Romana

Nyd en smuk dag på det Caribiske Hav ombord på en af ​​vores fire luksusyachter i Den Dominikanske Republik! Vi sejler ud fra den eksklusive Casa de Campo Marina i La Romana. Turen varer 4 timer, og starter enten om morgenen (9:00 – 13:00) eller om eftermiddagen (14:00 – 18:00).

  • RUMBA: 42-fods Azimut med plads til op til 12 passagerer.
  • GALAN: 44-fods Cumberland katamaran med plads til op til 20 passagerer
  • MAKARENA: 42-fods Meridian med plads til op til 12 passagerer
  • AYC: 44-fods Sea Ray Sundancer med plads til op til 12 passagerer

Vælg din yndlingsyacht – prisen er den samme for dem alle! Og alle vores luksusyachts er rummelige, komfortable og perfekte til at tilbringe dagen på havet. Rumba, Makarena og AYC har indvendige kahytter med aircondition.

På denne tur inviterer vi dig til at have det sjovt og nyde livet fuldt ud! Når vi sejler fra marinaen, går turen til den vidunderlige ø, Catalina Island – en ægte perle i det Caribiske Hav. Her kan du nyde at svømme i havet og snorkle med tropiske fisk henover koralrevet. Hvis du aldrig har snorklet før, skal du ikke bekymre dig! Vores guider er eksperter og kan nemt lære dig, hvordan man gør – og de passer godt på dig. Snorkling er sjovt og sikkert for børn og voksne.

Lad de gode stunder fortsætte med musik, mad og snacks samt vores premium åbne bar! Vores personale vil servere en række forskellige lækkerier på yachten, herunder tropiske frugter, snacks, nødder, chips, sandwiches og drikkevarer.

Hvis du gerne vil medbringe specielle madvarer eller drikkevarer, så giv os besked, så kan vi arrangere det mod et ekstra gebyr.

Generel information:

HVAD ER INKLUDERET: Privat yacht (4-timers tur) med kaptajn og personale. Snorkeludstyr, mad og drikkevarer under turen. Transport fra/til dit hotel er ikke inkluderet, men kan arrangeres separat ($).

VARIGHED: Bådturen varer 4 timer. Derudover skal der påregnes ca. 1 times transport (hver vej) fra hoteller i Punta Cana. Turen varer fra kl. 9:00 til kl. 13:00) eller fra kl. 14:00 til kl. 18:00.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Brug behageligt tøj, strandsandaler, solbriller, en hat, badetøj og miljøvenlig solcreme (uden oxybenzone), der ikke skader koraller og havliv. Medbring dit et badehåndklæde, undervandskamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Børn er velkomne om bord! Vi betragter børn 12+ år som voksne. Alle børn under 18 år skal ledsages af en voksen på 18+ år. Børn skal være 18 år for at indtage alkohol.

PRISER:

Priserne er for en privat yachtudflugt med op til 4 personer (voksne og børn). Prisen for ekstra personer er per person. Børn fra 0-4 år kommer gratis med. Priserne inkluderer ikke transport!

  • Privat yacht/katamaran (op til 4 pers.): US$ 1699
  • Ekstra person: US$ 225 per person for voksne / 12+ år
  • Ekstra person: US$ 150 per person for børn 5-11 år

BESTIL DENNE UDFLUGT:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.