Corales golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Corales – Top bane

Corales ligger i Puntacana Resort & Club ved Punta Cana lufthavnen og er en af de baner du bør spille i hvert fald 1 gang i livet.

Corales er designet af Tom Fazio og har 10 huller med havudsigt og 6 huller, der spiller langs havet. Corales er vært for den amerikanske PGA TOUR, der har spillet Corales Puntacana Resort & Club Championship turneringen i 2018-2022.

En runde på Corales slutter af med The Devil’s Elbow (djælvens albue), som er en betegnelse for de sidste 3 huller, der kulminerer på hul 18, hvor man slå henover Corales bugten! Det er golf for alle pengene.

Pris per person:

Priser fra d. 18/4-2022 til d. 20/11-2022

18 huller US$ 280
Corales 2-runders pakke: US$ 500
Corales 3-runders pakke: US$ 660
Corales 4-runders pakke: US$ 780
Corales & La Cana: US$ 380
Corales & Punta Espada: US$ 569
Corales, La Cana & Punta Espada: US$ 689

Plus caddie fee & drikkepenge (1 caddie per buggy med 2 spillere). For pakker der indeholder Punta Espada golfbanen betales der kun drikkepenge til caddies på Punta Espada.

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, driving range og caddie. Caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD).

BOOK EN RUNDE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)