Dansk Punta Cana Guide

Corales – Top bane

Corales ligger i Puntacana Resort & Club ved Punta Cana lufthavnen og er en af de baner du bør spille i hvert fald 1 gang i livet.

Corales er designet af Tom Fazio og har 10 huller med havudsigt og 6 huller, der spiller langs havet. Corales er vært for den amerikanske PGA TOUR der har spillet Corales Puntacana Resort & Club Championship turneringen i 2018, 2019 og som kommer tilbage i september 2020.

En runde på Corales slutter af med The Devil’s Elbow (djælvens albue), som er en betegnelse for de sidste 3 huller, der kulminerer på hul 18, hvor man slå henover Corales bugten! Det er golf for alle pengene.

Pris per person:
13/4 – 22/11, 2020: US$ 295 eller US$ 195 hvis du spiller mellem kl. 13 og 13:30 – Plus caddie fee & drikkepenge (1 caddie per buggy med 2 spillere).

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, driving range og caddie. Caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD). KOMBINER denne bane i en 2/3-runders pakke med La Cana og/eller Punta Espada.

BOOK EN RUNDE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)