Dansk Punta Cana Guide

Corales & Punta Espada golfpakke

Corales ligger i Puntacana Resort & Club ved Punta Cana lufthavnen og er en af de baner du bør spille i hvert fald 1 gang i livet.

Corales er designet af Tom Fazio og har 10 huller med havudsigt og 6 huller, der spiller langs havet. Corales er vært for den amerikanske PGA TOUR der har spillet Corales Puntacana Resort & Club Championship turneringen i 2018, 2019 og som kommer tilbage i september 2020.

En runde på Corales slutter af med The Devil’s Elbow (djælvens albue), som er en betegnelse for de sidste 3 huller, der kulminerer på hul 18, hvor man slå henover Corales bugten! Det er golf for alle pengene.

Dansk Punta Cana Guide

Punta Espada ligger i Cap Cana Resort og er en spektakulær 18-hullers golfbane, der er designet af Jack Nicklaus.

Banen har havudsigt på alle 18 huller og 9 huller langs havet. Hvis du skal spille 1 bane i Punta Cana, skal du spille denne, for det er en golfbane i verdensklasse!

GolfWeek Magazine har i flere år rangeret Punta Espada #1 i Caribbean & Mexico. I 2008, 2009 og 2010 spillede PGA Champions Tour (senior touren) på Punta Espada.

Pris per person:
13/4 – 22/11, 2020: US$ 569 plus caddie fee & drikkepenge (1 caddie per buggy med 2 spillere) – betales kontant direkte på golfbanen!

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, driving range og caddie. Caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD).

BOOK DENNE GOLFPAKKE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM CORALES (PÅ ENGELSK)

LÆS MERE OM PUNTA ESPADA (PÅ ENGELSK)