Dansk Punta Cana Guide

Corales, La Cana & Punta Espada golfpakke

Corales ligger i Puntacana Resort & Club ved Punta Cana lufthavnen og er en af de baner du bør spille i hvert fald 1 gang i livet.

Corales er designet af Tom Fazio og har 10 huller med havudsigt og 6 huller, der spiller langs havet. Corales er vært for den amerikanske PGA TOUR der har spillet Corales Puntacana Resort & Club Championship turneringen i 2018, 2019 og som kommer tilbage i september 2020.

En runde på Corales slutter af med The Devil’s Elbow (djælvens albue), som er en betegnelse for de sidste 3 huller, der kulminerer på hul 18, hvor man slå henover Corales bugten! Det er golf for alle pengene.

Dansk Punta Cana Guide

La Cana ligger i Puntacana Resort & Club ved Punta Cana lufthavnen og er en fantastisk smuk 27-hullers golfbane.

Banen er designet af P. B. Dye og har 14 huller med havudsigt og 4 huller, der spiller langs havet. Banerne Tortuga og Arrecife udgør de originale 18 huller med havudsigt, mens de sidste 9 på Hacienda er de nyeste huller, der ligger inde i landet. Hul 9 på Arrecife beskrives som “the grand par-5” og sammenlignes med det berømte hul 18 på Pebble Beach golfbanen.

Dansk Punta Cana Guide

Punta Espada ligger i Cap Cana Resort og er en spektakulær 18-hullers golfbane, der er designet af Jack Nicklaus.

Banen har havudsigt på alle 18 huller og 9 huller langs havet. Hvis du skal spille 1 bane i Punta Cana, skal du spille denne, for det er en golfbane i verdensklasse!

GolfWeek Magazine har i flere år rangeret Punta Espada #1 i Caribbean & Mexico. I 2008, 2009 og 2010 spillede PGA Champions Tour (senior touren) på Punta Espada.

Pris per person:
13/4 – 22/11, 2020: US$ 689 plus caddie fee & drikkepenge (1 caddie per buggy med 2 spillere) – betales kontant direkte på golfbanen!

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, driving range og caddie. Caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD).

BOOK DENNE GOLFPAKKE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM CORALES (PÅ ENGELSK)

LÆS MERE OM LA CANA (PÅ ENGELSK)

LÆS MERE OM PUNTA ESPADA (PÅ ENGELSK)