Dye Fore golfbane i Casa de Campo Resort på den Dominikanske Republik

Dye Fore

Dye Fore golfbanen ligger i Casa de Campo Resort i byen La Romana (ca. 45 minutters kørsel fra Punta Cana). Banen er bogstavelig talt “to die for”! Denne 27-hullers golfbane er rigtig lang, og spiller du fra back-tee, skal du hele 7,740 meter for at komme gennem banen. 7 klippehuller, der falder 300 fod til Chavón-floden nedenfor, gode vindstød og 360 ​​graders udsigt over flod og hav er en del af den oplevelse golfspillere vil få på Dye Fore.

Af de 18 fantastiske huller på Dye Fore er hul 12 og hul 15 to af de største par-3 huller i verden. “Dye Fore har en fantastisk udsigt over Det Caribiske Hav (fra 9 af de 18 huller), bjergene, Chavón-floden, Casa de Campo-marinaen og Altos de Chavón.

Pris per person:
US$ 439 indtil d. 31/5-2022
US$ 340 fra d. 1/6 til d. 30/9-2022

Prisen inkluderer delt transport t/r, green fee, golf buggy og driving range. Privat transport kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr.

BOOK EN RUNDE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)