Dansk Punta Cana Guide

Santo Domingo City Tour

En tur til den Dominikanske Republik er måske ikke komplet uden et besøg i landets hovedstad, Santo Domingo. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste og byder på mange historiske og kulturelle seværdigheder.

Turen går fra Punta Cana med bus, og køreturen tager omkring 2 timer og 30 minutter (afhængig af trafikken).

Oplev den gamle bydel “Zona Colonial” i hovedstaden, hvor du kan se alle de vigtigste seværdigheder som stammer fra Christopher Columbus’ tid.

Den gamle bydel går helt tilbage til starten af 1500-tallet og blev grundlagt af Christoffer Columbus’ bror. Santo Domingo var den første rigtige by i den såkaldte “nye verden” efter Columbus’ opdagelse. Mange af seværdighederne (fx katedralen) var “de første” i denne nye verden.

Mange af seværdighederne står stadigvæk flot, og i de seneste par år har bydelen været underlagt et omfattende renoveringsprojekt for at bevare og beskytte de gamle bygninger.

Vi kommer også forbi præsidentpaladset, Columbus’ Lighthouse, m.m.

I løbet af dagen spiser vi frokost på en lokal restaurant, hvor du får muligheden for at spise den typiske dominikanske frokost – La Bandera Dominicana. 

HVAD ER INKLUDERET: Transport med afhentning på hoteller i Punta Cana, Cap Cana og Bavaro (transport er muligvis ikke tilgængelig og/eller kan være underlagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller), tour guide, frokost og drikkevarer (vand og sodavand).

VARIGHED: Ca. 12 timer inkl. transport. Selve udflugten varer ca. 5-6 timer.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj og gå-sko, solbriller, en hat, kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge. For at komme ind i katedralen må du ikke have bare skuldre og lår. Tag evt. en almindelig T-shirt og et par knæ-lange shorts/nederdel på.

BØRN: Denne udflugt er ikke egnet til små børn. Børn skal være minimum 3 år for at deltage i udflugten. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne: US$ 95
Børn (3-12 år): US$ 60

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.