Iberostar golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Iberostar

Iberostar (også kaldet Iberostate) ligger inden for Iberostar ressorten på Avenida Estados Unidos og er en 18-hullers golfbane.

Banen er designet af P. B. Dye og spiller gennem et relativt fladt landskab, som er blevet manipuleret under opførelsen af golfbanen og omdannet til et smukt rullende terræn med forhøjede tee steder og greens, store bakker og dybe kløfter.

På Iberostate finder du normalt nogle af de hurtigste greens i området, hvilket gør denne golfbane virkelig sjov.

Bor du på Iberostar Bavaro Grand hotellet får du rabat på green fee på Iberostar golfbanen.

Pris per person:
US$ 140 fra d. 1/5 til d. 31/10-2022

Prisen inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy og driving range samt snacks og drikkevarer fra “drinks cart” på golfbanen. Hvis du køber en drink i baren efter runden, får du fx en hamburger eller en sandwich gratis. Privat transport kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr.

BOOK EN RUNDE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)