Dansk Punta Cana Guide

Tropical Katamaran

Tag med på en halvdags katamarantur, hvor du kommer på en sejltur langs den smukke kyst og Bavaro Beach på en motorkatamaran. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til stranden i El Cortecito, hvor katamaranen venter.

Vi hopper op i en lille speedbåd, der sejler fra stranden og ud til katamaranen og går ombord. Denne tur tager kun et par minutter. Der må dog forventes lidt ventetid på stranden samt på båden ved retur, før speedbåden får fragtet alle til/fra katamaranen.

Undervejs bliver der serveret drikkevarer og snacks, og der vil være mulighed for at snorkle på udvalgte steder (snorkeludstyr er inkluderet i turen) – eller du kan blive på båden, hvis du hellere vil det.

Vi sejler videre, nyder livet, hører musik, danser og nyder livet i Caribien.

Hvis du rejser sammen i en mindre gruppe, har du også mulighed for at få denne udflugt som en privattur med en mindre katamaran.

HVAD ER INKLUDERET: Transport med afhentning på hoteller i Punta Cana og Bavaro (transport er muligvis ikke tilgængelig og/eller kan være underlagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller), kaptajn, m.fl., snacks og drikkevarer, snorkeludstyr og korkbælte.

VARIGHED: Ca. 4 timer inkl. transport. Selve udflugten varer ca. 3 timer.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj, strandsandaler, solbriller, en hat, badetøj og miljøvenlig solcreme (uden oxybenzone), som ikke skader korallerne i havet. Medbring badehåndklæde, kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Denne udflugt er muligvis ikke egnet til små børn, selvom der ikke er nogen mindstealder for at deltage i denne udflugt. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne: US$ 60
Børn (2-12 år): US$ 45
Privat katamaran (1-8 personer): US$ 790

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.