Snorkelling Playa Blanca

Snorkeling ved Playa Blanca

Er du vild med at snorkle, så er området omkring Playa Blanca nok det bedste sted at snorkle i Punta Cana. Her kan du snorkle henover koralrevet samt i “akvariet” – et beskyttet område i havet.

Du kommer til at snorkle indenfor revet, hvor havet er forholdsvis lavt (maks. 10 meter dybt) og roligt. Dette område er perfekt for alle – også for børn. Her ligger “akvariet”, hvor du har mulighed for at se et rigt dyreliv med forskellige slags fisk, der bl.a. inkluderer områdets kæledyr, en barracuda fisk, der hedder Francoise. Hvis du er heldig kan du også opleve skildpadder, blæksprutter, m.m.

Oplev de eneste undervandsmuseum i Punta Cana, hvor du kan se de 22 skulpturer, som i sin tid blev stillet der for at bygge et kunstigt koralrev. Du kan også se det spændende undervandsprojekt, hvor koraller løbende bliver restaureret og regenereret.

Uanset hvor gammel du er, om du har prøvet at snorkle før eller ej, kan du deltage i denne udflugt. Stort set alle kan snorkle, og du behøver ikke at være god til at svømme så længe du har det godt i vandet. Vi snorkler i små grupper på ikke mere end 8 personer. Der er også mulighed for at få en privat tur med egen guide.

Al udstyr er inkluderet i denne udflugt, men du kan også medbringe dit eget.

Det kan anbefales at kombinere udflugten med et par timer på Playa Blanca stranden før og/eller efter udflugten, hvor du har mulighed for at bestille mad og drikke fra restauranten.

HVAD ER INKLUDERET: Instruktør og snorkeludstyr.

VARIGHED: Selve snorkeludflugten varer 90 minutter. Den samlede varighed afhænger af transporten, m.m.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj, strandsandaler, solbriller, en hat, badetøj og miljøvenlig solcreme (uden oxybenzone), som ikke skader korallerne i havet. Medbring badehåndklæde, (undervands-)kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs, mad, drikkevarer og drikkepenge.

BØRN: Denne udflugt er muligvis ikke egnet til små børn, selvom der ikke er nogen mindstealder for at deltage i denne udflugt. Alle børn skal kunne svømme for at deltage samt ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne: US$ 60
Børn (under 10 år): US$ 30

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.