Dykning i Punta Cana

Scuba Diving i Punta Cana

Du har mulighed for at komme på scuba diving i Punta Cana flere steder. Havet foran Puntacana Resort & Club ved lufthavnen i Punta Cana er nok det bedste sted at dykke. Her kan du dykke på mellem 40 – 70 fod (ca. 12 – 21 meter) og opleve et varieret dyreliv, der bl.a. består af havskildpadder, hajer, forskellige slags fisk, rokker og koraller.

Du har også muligheden for at dykke ved 2 skibsvrag. Patria er et fragtskib (200 fod), som ligger på 21 meters dybde og Enriquillo er et kystvagtskib (100 fod), der ligger på 18 meters dybde. Begge skibe blev sænket for at danne et kunstigt koralrev.

Hvis du kan lide at tage undervandsbilleder, så er The Aquarium (Akvariet), som ligger i 10 meters dybde, helt perfekt. Her finder du koraludhæng, steder hvor du kan svømme gennem store huller i korallerne og masser af fisk. Her ligger også The Coral Nursery, et projekt hvor man dyrker koraller til at restaurere det naturlige koralrev.

Dykningen bliver altid overvåget og guidet af en erfaren PADI divemaster eller instruktør og foregår i små grupper på maks. 6 personer. Al udstyr er inkluderet, men du er også velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Har du allerede dit dykkercertifikat, kan du komme ud og dykke på disse forskellige steder: The Aquarium (ca. 10 meters dybde), Colosseum (ca. 13 meters dybde), Colosseum Wall (ca. 14 meters dybde), Coral Garden (strømdyk), Corales (strømdyk på ca. 22 meters dybde), Enriquillo (vragdyk på ca. 10-18 meters dybde), Patria (vragdyk på ca. 21 meters dybde), og Punta Cana Marina.

Dykkercentret ligger på Playa Blanca stranden, så du har mulighed for at kombinere udflugten med en stranddag samt frokost (ikke inkl., betales direkte til restauranten).

Begynderkursus:

Som nybegynder skal du tage et PADI Discover Scuba Diving Program, hvor du bliver introduceret til den nødvendige teori. Du kommer først til at dykke i en swimming pool, så du kan blive fortrolig med udstyret. Til sidst i forløbet får du lov til at dykke i havet ved The Aquarium.

PADI Discover Scuba Diving: Selvom det ikke er en egentlig dykningscertificering, lærer dette kursus dig, hvordan du bruger dykkerudstyret korrekt – på lavt vand. Og du får en sjov introduktion til, hvordan det føles at dykke i havet. Dette kursus inkluderer en 30-minutters klassediskussion, pool-session og dykning i havet. Du vil være i stand til at dykke i en maksimal dybde på 10m / 33ft.

Hvis introduktionskurset har givet dig blod på tanden, kan du fortsætte med Scuba Diving Certification kursus. Dette kursus inkluderer 3 sessioner i swimmingpool, 3 teorisektioner og 2 dyk på åbent vand med en maksimal dybde på 12m / 40ft. Hvis du kan tilmelde dig PADI E-learning, kan du gøre teorien inden ankomsten til Punta Cana og afslutte kurset på 1 hel dag i stedet for 2. Når du er færdig, får du et permanent dykkercertifikat til at dykke over hele verden under tilsyn af en PADI-professionel ved en maksimal dybde på 12m / 40ft.

Open Water Diver-certificeringen er den mest populære bane over hele verden. Dette 3-dages kursus inkluderer teori, pool-sessioner, dykning i åbent vand og dykkerudstyr. Når du er færdig, vil du blive certificeret til at dykke ned til 18 meters dybde. En 10-minutters flydetest og 200 meter svømning (eller 300 meter snorkling) kræves, inden du kan opnå certificering.

Generel information:

HVAD ER INKLUDERET: Dykning i henhold til det valgte program, tank, vægte og alt nødvendigt dykningsudstyr. Transport fra/til dit hotel er ikke inkluderet, men kan arrangeres separat ($).

VARIGHED: Den nøjagtige varighed afhænger af det kursus, du bestiller. Et dyk varer ca. 45 minutter til 1 time, og holdene starter hver 2. time, så du kan udføre 3-4 dyk på samme dag.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Brug behageligt tøj, strandsandaler, solbriller, en hat, badetøj og miljøvenlig solcreme (uden oxybenzone), der ikke skader koraller og havliv. Medbring dit dykkercertifikat (hvis du allerede har et), dykkerudstyr (hvis du gerne vil benytte dit eget), et badehåndklæde, undervandskamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Minimumsalderen for børn der gerne vil dykke er 10 år. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER PER PERSON (voksne & børn):

  • PADI Discover Scuba Diving: US$ 150
  • Scuba Diving Certification kursus: US$ 350
  • Open Water Diver-certificeringen: US$ 597
  • 2 dyk (for certificerede dykkere): US$ 160
  • 4 dyk (for certificerede dykkere): US$ 295
  • 6 dyk (for certificerede dykkere): US$ 415
  • 8 dyk (for certificerede dykkere): US$ 515
  • 10 dyk (for certificerede dykkere): US$ 595

BESTIL DENNE UDFLUGT:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.