La Cana golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

La Cana – Top bane

La Cana ligger i Puntacana Resort & Club ved Punta Cana lufthavnen og er en fantastisk smuk 27-hullers golfbane.

Banen er designet af P. B. Dye og har 14 huller med havudsigt og 4 huller, der spiller langs havet. Banerne Tortuga og Arrecife udgør de originale 18 huller med havudsigt, mens de sidste 9 på Hacienda er de nyeste huller, der ligger inde i landet. Hul 9 på Arrecife beskrives som “the grand par-5” og sammenlignes med det berømte hul 18 på Pebble Beach golfbanen. Tortuga hullerne er under ombygning og dermed ikke tilgængelige.

Pris per person:

Priser fra d. 18/4-2022 til d. 20/11-2022

18 huller: US$ 140
18 huller twilight (efter kl. 14:30) US$ 106
La Cana 3-runders pakke: US$ 380
La Cana 5-runders pakke: US$ 580
La Cana & Corales: US$ 380
La Cana & Punta Espada: US$ 419
La Cana, Corales & Punta Espada: US$ 689

Plus caddie fee & drikkepenge (1 caddie per buggy med 2 spillere). For pakker der indeholder Punta Espada golfbanen betales der kun drikkepenge til caddies på Punta Espada.

Prisen inkluderer delt transport t/r, green fee, golf buggy og driving range. Privat transport kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. Caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD).

BOOK EN RUNDE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)