Dansk Punta Cana Guide

La Cana golfpakke

La Cana ligger i Puntacana Resort & Club ved Punta Cana lufthavnen og er en fantastisk smuk 27-hullers golfbane.

Banen er designet af P. B. Dye og har 14 huller med havudsigt og 4 huller, der spiller langs havet. Banerne Tortuga og Arrecife udgør de originale 18 huller med havudsigt, mens de sidste 9 på Hacienda er de nyeste huller, der ligger inde i landet. Hul 9 på Arrecife beskrives som “the grand par-5” og sammenlignes med det berømte hul 18 på Pebble Beach golfbanen.

Pris per person: 13/4 – 22/11, 2020
Golfpakke med 3 runder: US$ 380
Golfpakke med 3 runder: US$ 580

Plus caddie fee & drikkepenge (1 caddie per buggy med 2 spillere) – betales kontant direkte på golfbanen.

Prisen inkluderer delt transport t/r, green fee, golf buggy og driving range. Privat transport kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. Caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD). KOMBINER denne bane i en 2/3-runders pakke med Corales og/eller Punta Espada.

BOOK EN GOLFPAKKE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)