Dansk Punta Cana Guide

Zip Lines

Er du til fart og adrenalin, så er zip lines udflugten perfekt til dig! På denne udflugt får du mulighed for at prøve kræfter med zip lines (svævebane) og flyve gennem naturen! Udflugten foregår i Anamuya bjergene, hvor du kan opleve den frodige og smukke natur.

De dygtige instruktører giver dig de nødvendige informationer samt sikkerhedsudstyr (hjelm, handsker, seler), for at du sikkert kan udføre denne sjove og grænseoverskridende aktivitet.

Udflugten går i al sin enkelthed ud på, at du zipper (flyver) fra den ene platform til den anden, mens du nyder udsigten over bjergene, floden og landskabet. Du skal regne med at gå en del op af trapper for at komme til tops i platformene.

Der er i alt 18 platforme med 12 zip lines der bl.a. inkluderer den længste i hele Caribien (800 meter)!

HVAD ER INKLUDERET: Transport med afhentning på hoteller i Punta Cana, Cap Cana og Bavaro (transport er muligvis ikke tilgængelig og/eller kan være underlagt et ekstra gebyr fra nogle hoteller), instruktør og sikkerhedsudstyr.

VARIGHED: Ca. 4-5 timer inkl. transport. Selve udflugten varer ca. 2-3 timer.

PÅKLÆDNING/MEDBRING: Behageligt tøj, lukkede sko, solbriller, kamera og kontante penge (US$) til fotos, souvenirs og drikkepenge.

BØRN: Denne udflugt er ikke egnet til små børn. Børn skal være minimum 6 år for at deltage i udflugten. Børn under 8 år kan kun prøve de første 8 zip lines og børn fra 8-12 år flyver i tandem med en instruktør på de længste zip lines. Alle børn skal ledsages af en voksen (18+ år).

PRISER:
Voksne: US$ 90
Børn (6-12 år): US$ 45

BESTIL DENNE UDFLUGT: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.