Teeth of the Dog golfbane i Casa de Campo Resort på den Dominikanske Republik

Teeth of the Dog – Top bane

Teeth of the Dog golfbanen ligger i Casa de Campo Resort i byen La Romana (ca. 45 minutters kørsel fra Punta Cana).

Teeth of the Dog er BANEN som Casa de Campo er kendt for. Banen er berømt over hele verden og de fleste golfspillere, som har hørt om den Dominikanske Republik, har med garanti også hørt om Teeth of the Dog.

Golfbanen er designet af Pete Dye og har 12 huller med havudsigt og 7 huller, der spiller langs havet.

I følge Pete Dye er denne bane hans mesterværk. Han har endda udtalt, at banen helt bestemt blev designet af “the man upstairs” (Gud).

Pris per person:

US$ 499 indtil d. 31/5-2022
US$ 495 fra d. 1/6 til d. 30/9-2022

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy og driving range. Privat transport kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. Obligatorisk caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD).

BOOK EN RUNDE: Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din bestilling og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)