Turen går til Dominikanske Republik

Turen går til Dominikanske Republik af Christian Martinez

Kan du huske den gamle bog “Turen går til Den Dominikanske Republik” som udkom i 2000 (vi har stadig en kopi, der efterhånden er ret slidt)…? Hvis du ikke allerede har opdaget det, så er der nu udkommet en NY version.

TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på  dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

I slutningen af 2016 sendte Politiken deres journalist til den Dominikanske Republik for at rejse landet tyndt med henblik på at samle så meget information sammen, så der kunne skrives en ny “Turen går til…”.

Vi fik æren at få en lille finger med i processen og var generelt bare til rådighed for journalisten, når han havde brug for det.

I januar 2018 udkom den nye udgave af Turen går til Dominikanske Republik, som er skrevet af Christian Martinez og kan købes hos Politikens Forlag.

Bogen dækker Santo Domingo, Punta Cana og sydøst, Nordkysten og Samaná, det centrale højland og den sydvestlige del af Dominikanske Republik. Bogen giver et indblik i dagligdagen i landet og forklarer politiske, religiøse og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om Dominikanske Republiks historie, kunst og kultur, natur og geografi mad og drikke. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort.

Eftersom vi ikke selv har været i Danmark siden sommeren 2017, så ved vi ikke, hvor bogen helt præcist kan købes…men vi formoder, at de fleste boghandlere og større supermarkeder også sælger den, samt at den kan købes online.

Turen går til Dominikanske Republik kan i hvert fald købes på Politikens Forlags hjemmeside og koster 190 kroner eller 75 kroner hvis man køber den som en e-bog.

Få en læseprøve HER

Citater og billede er fra Politikens Forlag.