Natural Pool ved Saona Island

Det er fredag (herligt!), og vi havde egentlig bare lyst til at sende en lille hilsen fra Caribbean…samt dele denne lille video.

Godt nok er den optaget i 2013, men der ser stadigvæk nogenlunde sådanher ud.

Videon er taget på en udflugt til den berømte SAONA ISLAND her på den Dominikanske Republik. Det er en heldagsudflugt, som er meget populær bland turister. Fra Punta Cana går turen 3 gange om ugen (man, ons og fre) med afhentning på hotellerne tidligt om morgenen, hvorfra man kører ca. 1 time i bus til byen Bayahibe.

I Bayahibe er der tid til at gå på toilettet, inden man går ombord på de store speedbåde (med plads til ca. 20-30 personer), og så går det ellers for fulde drøn langs kysten og ud til Saona Island. Turen med speedbåd tager ca. 20-30 minutter, og der stoppes undervejs ved den naturlige swimmingpool (natural pool).

Her kan man svømme i det klare, varme og ikke særligt dybe vand…og nyde en rom & cola (eller bare en cola), som serveres fra siden af båden. Der er som regel også en del store og flotte søstjerner, som man kan kigge på og røre/holde. Men hold dem for alt i verden UNDER havoverfladen…ellers kan de ikke trække vejret og lider og/eller dør muligvis, mens du tager billeder af den!

634333748930145817_saona-island-excursion-7.jpg

En solrig dag på Saona Island

Hvad synes du? Ser det ikke bare ALT for lækkert ud? Og har du lyst til at komme med til Saona Island næste gang?

Skriv til os på info@grouppalmera.com for at høre nærmere…

God weekend!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s