Hoteller i Punta Cana – Melia Caribe Tropical

Hvis du nogensinde har prøvet at Google “hoteller i Punta Cana” eller søgt på fx Expedia, Hotels.com eller lignende, så vil du hurtigt finde ud af, at der findes ET HAV af hoteller her!

Ja, man fristes næsten til at sige, at det er en sand jungle!

Hvilket hotel (eller ressort) der er det bedste kommer an på så meget, og i sidste ende er det nok mest en smagssag. Et 3/4-stjernet hotel kan være helt fantastisk for nogen, men ganske horribelt for andre. Et 5-stjernet hotel kan være himmelsk for nogen men et helvede for andre.

Det er en smagssag. Og nogle gange “snyder” billeder på internettet. Og nogle gange bliver man lovet noget, som i virkeligheden ikke eksisterer. Sådan er der så meget…ikke kun her i Punta Cana, men overalt i verden. Det er måske også derfor nogen mennesker bliver ved med at komme tilbage til samme hotel, når de først en gang har været der, kender stedet og ved at det er godt. De ved, hvad de får for pengene, og hvad de kan forvente.

Vi starter en lille serie med at lægge videoer ud, som viser forskellige hoteller her i Punta Cana. Bemærk dog, at disse videoer er lavet af hotellerne selv, så de er naturligvis af en vis salgsmæssig karakter, og wow-effekten er i top!

Her kommer Melia Caribe Tropical, som er et af de hoteller vi har arbejdet med siden 2005 og haft rigtig mange (glade) danskere boende på.

Skriv til os på info@grouppalmera.com, og så hjælper vi med at finde en (forhåbentlig) god pris 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s