En skøn ferielejlighed i Bavaro, Punta Cana

 

I hjertet af Bavaro (Punta Cana) ligger vores skønne ferielejlighed med 6 soveværelser, 4 badeværelser, stor opholds- og spisestue, åbent køkken samt den mest fantastiske tagterasse…med havudsigt!

Lejligheden ligger i det populære område Los Corales, som nok er et af de hyggeligste områder i byen. Her bor både turister og lokale, og der er altid liv på de små, lokale restauranter, barer, cafeer, m.m. der efterhånden er dukket op og skaber en dejlig stemning. Los Corales er et fint område at gå rundt i, hvilket rigtig mange mennsker gør både om dagen og om aftenen – uden problemer.

Når du bor her, er du kun få skridt fra stranden … den strand som rigtig mange mennesker rejser for at opleve og hurtigt forelsker sig i. Bavaro Beach er kendt verden over som værende en af de smukkeste og bedste strande i Caribbean…måske endda i hele verden.

Sandet er så fint som du nok aldrig har oplevet det før nogen andre steder, vandet er varmt (næsten som i et badekar) og klart, solen skinner (næsten altid), palmerne svajer i den lette brise, og der serveres kolde øl og tropiske cocktails fra de nærliggende strandbarer.

Det er virkelig paradis for alle pengene!

Havudsigt fra Villa Pandora i Punta Cana

Stranden der ligger kun få skridt fra ferielejligheden!

Tag familien eller vennerne med til Punta Cana og bo i denne skønne ferielejlighed, hvor der er plads til maks. 12 personer. Alle soveværelserne kan arrangeres med 1 dobbeltseng (king størrelse) eller 2 enkeltsenge.

Lejligheden har også TV på alle værelserne samt i stuen med diverse (amerikanske) kanaler og WIFI, så I kan lægge alle jeres smukke feriebilleder på Facebook eller Instagram…eller bare tjekke de danske nyheder 😉

Og så følger der også en rengøringsdame med, som kommer dagligt og reder senge, gør rent og tager opvasken.Vi har også en engelsktalende “concierge” person, der kommer dagligt og ser til, at I har det godt og hjælper jer, hvis I har brug for noget. Og så er vi (Anders og Ragnhild) lige i nærheden, hvis I skulle få brug for lidt dansktalende assistance!

Hvis I ikke selv vil lave mad, kan I få en kok til at sørge for dette dagligt (USD 150 per dag – ikke inklusiv madvarer og drikkevarer), eller I kan spise på de forskellige restauranter, der både serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Vi kan også lave en all-inklusive pakke med morgenmad, frokost, aftensmad og drikkevarer til omkring USD 75 per person, per dag. Mulighederne er mange.

I november 2017 til og med påsken 2018 (undtagen jul og nytår!) har vi et tilbud på ferielejligheden, der koster USD 699 per nat for hele lejligheden. Strøm er ikke inklusiv i prisen og betales efter forbrug ved slutningen af opholdet (USD 0.50 per kWh).

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt gerne Anders på ab@grouppalmera.com

Vi ses…forhåbentligt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s