Uundværlige rejseapps til din ferie

IMG_0093

Har du brug for et par uundværlige og brugbare rejseapps, der kan hjælpe dig før og under ferien? Der findes jo nærmest uendelig mange apps ”derude”, så det er noget nær en jungle at navigere rundt i, men her kommer lidt forslag til et par rejseapps som du kan downloade til din ferie:

Google Translate

Måske kender du allerede denne geniale app, der kan hjælpe dig i rigtig mange situationer? Den kan både oversætte enkelte ord og hele sætninger og kan hurtigt blive din bedste ven, hvis du ikke allerede taler det lokale sprog på din valgte feriedestination. Du får oversættelsen på skrift, og appen har desuden en lydfunktion, så du kan høre, hvordan ordet/sætningen udtales.

XE Currency

Kender du det? Du står i en butik og kan ikke helt finde ud af, hvor meget den lokale udenlandske valuta svarer til i danske kroner. Hovedregningen slår måske heller ikke altid lige til. Så er det rigtig smart at have denne app, der regner valuta om for dig. Du kan vælge at regne fra/til danske kroner til/fra alle verdens valuta, der automatisk opdateres.

Maps.me

Hvor skal du hen, og hvor langt er der? Maps.me er god, for den kan bruges uden internetforbindelse. Den viser dig, hvor du befinder dig i øjeblikket, samt hvordan du kommer fra punkt A til B.

Tripwire

Hvor skal du spise henne i aften eller tage i byen og få en drink? Hvad er der at se og opleve i nærheden på destinationen? Tripwire er en app, der viser dig, hvad der sker i området omkring dig. Du kan finde restauranter, barer, seværdigheder, m.m. og se hvor langt der er. Appen har også en social media funktion indbygget (a la Facebook og Instagram), så du kan se opdateringer og billeder fra andre rejsende, samt tilføje dem til dit netværk, kommentere på deres posts og like deres billeder.

Hvad med dig? Kender du andre gode og uundværlige rejseapps som du kan anbefale?

Save

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s