PGA Web.com Tour i Punta Cana med danske Sebastian Cappelen

IMG_9782

I sidste uge kom PGA Web.com touren til Punta Cana for allerførste gang. Turneringen blev spillet på Corales golfbanen, der hører til Puntacana Resort & Club og er designet af Tom Fazio. Corales er en af de 3 bedste baner i Punta Cana og har 6 huller langs havet.

Turneringen gik under det officielle navn Corales Puntacana Resort and Club Championship og startede med en Pro-Am turnering om tirsdagen (d. 31/5), hvor de professionelle spillere gik en runde med amatør golfspillerne. De fik dog ikke mulighed for at spille runden færdig, da det begyndte at regne, lyne og tordne i løbet af eftermiddagen, så spillet måtte aflyses. Om aftenen var der ”after party” på Playa Blanca Beach Club sponseret af Brugal Rom med åben bar og snacks.

Turneringen havde et fuldt felt med 144 professionelle spillere fra hele verden. Den mest interessante for os var den danske spiller fra Odense, Sebastian Cappelen, som i dag bor i USA og spiller professionelt. Vores egen Anders Bøgebjerg (fra Svendborg) kender Sebastian fra deres tid som amatørspillere i Danmark og huskede at spille en match mod hinanden, lige inden Anders gik over og blev professionel golfspiller.

I dag spiller Anders ikke professionelt mere (han har travlt med at drive sit firma Palmera Travel i Punta Cana), men har stadig sin PGA status. Sebastian kører på for fuld skrue og rejser verden rundt for at spille turneringer. Hans søde amerikanske kone, Audrey, rejser med ham rundt, og vi mødte dem under turneringen her i Punta Cana.

Uheldigvis viste vejret i Punta Cana sig absolut ikke fra sin bedste side, mens turneringen stod på. Det regnede stort set hver dag, og runderne måtte indstilles og tee tiderne udskydes på grund af regn og dårligt vejr.

Selve turneringen varede fra torsdag d. 2/6 til og med søndag d. 5/6. Anders var en af de officielle startere på hul 1 om torsdagen og på hul 10 om fredagen. Vi havde fået billetter til at komme ud og følge turneringen og havde planer om at tage ud og se Sebastian spille i finalerunden om søndagen. Om lørdagen faldt cuttet på -6, som Sebastian uheldigvis missede med 1 slag, da han 3-puttede på hul 17!

Så om søndagen tog Anders og Sebastian på fisketur!

Da turneringen senere på dagen blev vundet af den amerikanske spiller, Dominic Bozzelli, der gik i -24 (!) og indkasserede en præmiesum på USD 112.500, havde Anders og Sebastian fanget 1 hvid Marlin og 3 Mahi Mahi – så de fik trods alt en fin dag på havet og en god afslutning på ugen.

Vi lavede efterfølgende denne lille video med highlight fra dagens fisketur – da Sebastian fangede sin første hvide Marlin:

Hvis du selv har lyst til at spille Corales golfbanen, er det muligt at booke en tee tid, selvom banen er semi-privat. En runde er dog ikke ligefrem billig og koster USD 295 – USD 395 afhængig af, om du skal spille i lavsæsonen eller i højsæsonen. Hertil skal der betales et gebyr til den obligatoriske caddie på USD 30 (ikke inkl. drikkepenge). Læs mere her om Corales golfbanen her.

Læs mere om Sebastian Cappelen her

Læs mere om Corales Puntacana Resort and Club Championship turneringen her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s