Dykning i Punta Cana

Peak-Dive-Performer

Dykning i Punta Cana

Havet ved Puntacana Resort & Club i Punta Cana er et af de bedste steder at dykke ved østkysten af den Dominikanske Republik. Dette sted er både egnet til begyndere såvel som øvede og certificerede dykkere. Du skal være mindst 10 år gammel for at kunne dykke.

Under havets overflade findes et rigt dyre- og planteliv med gode muligheder for at se havskildpadder, nurse hajer, forskellige fisk, rokker og koraller. Der er også 2 skibsvrag: The Patria, et 200 fods fragtskib der ligger på ca. 21 meters dybde og The Enriquillo, et 100 fods kystvagtskib der ligger på ca. 18 meters dybde.

Hvis du holder af at tage undervandsbilleder, vil du synes om Akvariet som er et naturligt rev med masser af liv i ca. 10 meters dybde.

Alle dykkerturene ved Puntacana Resort & Club ledes af professionelle PADI dykkere og foretages i grupper på maksimum 6 personer. De forskellige steder, hvor der dykkes ligger ca. 5-15 minutters bådtur fra stranden. Turene foregår typisk på en enkelt tank (ca. 45 – 60 minutter), hvorefter man kan vende tilbage til dykkercenteret på stranden for at skifte tank, hvis man skal ud igen på endnu en tur.

IMG_4595 copy

Dykning i Punta Cana

Hvis du er helt nybegynder, kan du tage ”PADI Discover Scuba Diving” programmet og lære at dykke her i Punta Cana. Du begynder med en kort teoriundervisning og et prøvedyk i en swimmingpool (ca. 45 minutter). Herefter kommer du ud og dykke i havet, hvor du får lov at dykke ved Akvariet. Begynderprogrammet koster USD 140.

Hvis du synes at dykning er noget for dig, kan du bygge videre på, hvad du har lært og fortsætte med ”Open Water Referral Towards Certification” programmet. Dette program består af 4 dyk i havet. På de 2 første ture kommer du ud på ca. 12 meters dybde, og på de 2 efterfølgende dyk kommer du ud på ca. 18 meters dybde. Du kommer til at dykke ved koralrevet og bliver vurderet på din teknik, m.m. Disse 4 dyk foregår over 2 dage og varer ca. 4 timer per dag. Pris: USD 350.

Hvis du allerede er en certificeret dykker, kan du vælge bare at tage ud på nogle ture og betale for hvert dyk, eller købe en pakke med 2 – 10 dyk og spare lidt penge på hvert enkelt.

Priser:
1 dyk USD 80
2 dyk USD 140
4 dyk USD 265
6 dyk USD 375
8 dyk USD 470
10 dyk USD 550

IMG_4682 copy

Dykning i Punta Cana – skibsvrag

Et dyk tager ca. 45 – 60 minutter, afhængig af luftforbrug. Turene går ud hver 2. time, så du kan sagtens lave 2-3 dyk på samme dag. Du har mulighed for at dykke hver dag – hvis vind, vejr og hav tillader.

Alle ture inkluderer alt det nødvendige udstyr, men du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget.

*****

Skriv til os på info@grouppalmera.com hvis du vil vide mere om, hvordan du kommer ud og dykke i Punta Cana.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s