Fest og farver på Coco Bongo i Punta Cana

Det kan godt være at du (ligesom mig) ikke er specielt meget til at gå i byen og på natklub, men hvis du alligevel skal ud en aften, så er Coco Bongo ikke noget dårligt valg.

Coco Bongo er en anderledes natklub hvor det fantastiske og underholdende show er i centrum. Det hele startede i Mexico, hvor der er to klubber – i Cancun og Playa del Carmen. For et par år siden åbnede Coco Bongo så i Punta Cana og er i dag nok en af de mest populære steder som de fleste lige skal prøve at opleve…bare en gang.

Det er en natklub med et super show, fed musik og special effects. Du vil bl.a. opleve flyvende akrobater, sæbebobler, balloner, konfetti, celebrity imitationer og et mix af 70er, 80er, hip hop og rave musik.

coco-bongo-fiesta

Det er dog ikke helt billigt at komme ind – billetterne koster enten USD 70 eller USD 125 alt efter om man vælger den almindelige eller VIP (priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel). Men så får du også drikkevarer med, da priserne inkluderer åben bar fra kl. 22:30 til kl. 03:30. Vælger du den almindelige billet, kommer du til at tilbringe aftenen stående. Med VIP billetten får du den bedste plads i huset, udsigt over showet og en siddeplads ved et VIP bord.

Der er ikke nogen speciel dress code for at komme ind (almindelig “gå-i-byen” tøj vil være helt fint), men du skal være fyldt 18 år og vise gyldigt ID ved indgangen.

coco-bongo-show-moulin-rouge02

I Punta Cana ligger Coco Bongo i Down Town Punta Cana. Der er efterhånden åbnet en del forskellige restauranter lige ved siden af klubben, så du kan eventuelt kombinere en aften i byen med en middag først og et par drinks. Der er mulighed for både at spise på kendte amerikanske kæderestauranter som Subway og Denny’s. Du kan også prøve den mexikanske eller den asiatiske restaurant. De fleste er dog fast food restauranter, men der ligger en rigtig restaurant (Fusion), hvor du kan spise en rigtig god middag. De serverer rigtig god sushi og deres pasta med kylling og bacon smager forrygende.

Uanset hvor du spiser, kan du sidde udenfor på den hyggelige plads med udsigt over Coco Bongo og de andre restauranter.

Læs mere om Coco Bongo her.

Skal du have billetter, så kontakt os gerne på info@grouppalmera.com

God weekend og god fest!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s