Frokost på Api Beach i Cap Cana

IMG_8885 copy

Api Beach restaurant i Cap Cana

Skrevet i sidste weekend…

Det er den perfekte solskinsdag i Punta Cana til at køre ud og spise frokost på stranden i Cap Cana – et ressort område der ligger ved siden af lufthavnen. Selvom det blæser meget, burde det stadig være okay.
Anders og jeg kører derud sammen med en af vores amerikanske venner og parkerer bilen i marinaen. Der er virkelig stille derude og ingen mennesker, hvilket ikke er den store overraskelse. Sådan er det stort set altid i Cap Cana.

IMG_8868 copy

Cap Cana marina

Vi går gennem marinaen og opdager, at der er åbnet en ny restaurant! Den hedder La Tasca de la Mona og ser fin ud med borde og turkisblå stole udenfor. Der er heller ingen mennesker. Vi stikker hovederne indenfor, hvor kokken sidder alene for sig selv. Han hilser venligt på os, da vi kommer ind, og vi spørger, om vi må se menuen. Det er en tapasbar (Jubii!), og menuen ser god ud, så vi siger til kokken, at vi helt sikkert vil komme tilbage og spise der en anden dag. I dag er vi dog allerede opsatte på at spise på stranden.

Vi fortsætter gennem marinaen og passerer Il Cappuccino restauranten, hvor tjenerne står udenfor og snakker indbyrdes. De sender os et par lange, nærmest længselsfulde blikke, da vi går forbi. Vi har en gang spist der, men det var ingen success, så her kommer vi næppe igen.

Endelig når vi slutningen af marinaen. Det blæser mere herude, hvor der ikke længere er bygninger til at give læ. Vi ser de store bølger rulle ude på havet, og et par fiskebåde der er på vej ind. Det ser ud til, at de har travlt med at komme ind i læ i marinaen, hvor havet er stille og roligt. Da den ene sejler forbi os, ser vi en af gutterne hænge ud over rælingen. Han har det tydeligvis ikke ret godt.

IMG_8872

Anders kigger efter fisk ved indsejlingen til Cap Cana marina

Api Beach er forholdsvis øde, da vi ankommer, bortset fra et par folk der kommer forbi for at købe drikkevarer.

Det er underligt, at der ikke er flere mennesker her, især på en lørdag eftermiddag, men måske er det fordi, der er Karneval ude i byen.

Vi bestiller et par friske frugtjuicer og forskellige forretter for at prøve lidt af hvert. Juicerne (passionsfrugt og jordbær) er super gode og helt perfekte til at nyde i varmen. Der er stort set ingen vind, der rører sig inde i restauranten, som egentlig bare er en overdækket terrasse. Et par vifter i loftet ville gøre underværker (det foreslår vi til tjeneren).

IMG_8881

Drinks menu på Api Beach i Cap Cana

Musikken, der spiller i baggrunden, er cool chill out musik, der giver en god stemning. Servicen er venlig og afslappet, hvilket nok er rimelig normalt på en strandrestaurant.

Vores mad bliver serveret, og den ser lækker ud. Vi spurgte tjeneren, hvad han ville anbefale, og han foreslog tuna tartare, som viser sig at være det bedste, vi har bestilt. Kyllingekroketterne er gode. De dybtstegte blæksprutteringe smager godt men er lidt bløde. Den italienske pølse er god, men pommes fritterne ved siden af er håbløse – helt bløde. Den dybtstegte mozzarella med tomatsovs er okay, uden at være noget specielt. Mini tacos med oksekød er fuldstændig spild af tid og penge.

IMG_8890 copy

Forskellige forretter på Api Beach restaurant i Cap Cana

Hvad maden angår, var det en ret blandet oplevelse. Mens vi sidder og spiser, kommer der et par andre folk og bestiller burgers, der ser ret gode ud. Forhåbentlig er deres pommes frittes mere sprøde!

Hvis ikke maden er god nok til at få folk til at komme tilbage til Api Beach, så er stranden det til gengæld. Selvom det blæste en pelikan derude, gjorde det intet for at mindske strandens, havets og himlens skønhed. Farverne er så enormt smukke, at det næsten ikke er til at tro. Der var i alt 4 mennesker på stranden, der ligger i en lille bugt. Personligt synes jeg rigtig godt om en strand uden mennesker, også selvom den ikke er særlig stor.

Denne strand virker som det perfekte sted at slippe væk fra de store mængder turister, der ofte findes på fx Bavaro Beach, hvor hotellerne ligger side om side. Forstå mig ret, der er absolut intet i vejen med Bavaro Beach, som er en af de smukkeste strande herovre, men der er bare noget helt særligt over Cap Cana og strandene derude.

IMG_8898 copy

Api Beach Cap Cana

IMG_8895

Api Beach Cap Cana

IMG_8915 copy

Api Beach restaurant i Cap Cana

Vi kommer helt sikkert tilbage til Api Beach en anden dag…og måske skulle man prøve en burger næste gang!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s