Billeje i Punta Cana

IMG_8301

Hvis du lejer bil i Punta Cana, så kør endelig en tur til Macao Beach!

Der var engang, hvor vi altid sagde til turister, at de absolut ikke skulle leje bil i Punta Cana, fordi det simpelthen ikke kunne anbefales at køre rundt selv. Vejene var dårlige, trafikken et helvede, osv. I den senere tid er efterspørgslen på billeje dog blevet større. Flere og flere turister får lyst til selv at køre rundt og udforske nær- og fjernområdet, hvilket kun er en god ting. Det giver en mere spændende og oplevelsesrig ferie, og der ER mange smukke steder rundtomkring på den Dominikanske Republik der absolut er værd at køre efter.

Vejene ER blevet bedre. Trafikken er derimod ikke blevet bedre, og folk er ikke blevet bedre til at køre bil. Selvom forholdene er i orden, skal man stadigvæk holde øjnene godt åbne. Så sent som i dag oplevede vi, at en mand i en gammel vogn formåede at komme ubehageligt tæt på vores bil hele 3 gange. Han havde tydeligvis ingen fornemmelse af hverken bil eller omgivelser.

Hvis du gerne vil leje en bil, mens du er på ferie i Punta Cana, så du kan køre lidt ud og se på byen, osv., så er der en del forskellige firmaer du kan vælge mellem, bl.a. Alamo, Avis, Budget, Hertz, National, Payless, Sixt, Thrifty, Dollar, osv.

Hvis du bare skal køre rundt i nærområdet, så er det fint med en lille bil som en Kia Picanto (jeg kører selv i en Hyundai Grand i10), men hvis du også gerne vil en tur længere væk, fx til hovedstaden eller op til nordkysten, så skulle du måske overveje en lidt større bil med mere plads og komfort.

God tur…og læs gerne vores tidligere blog post Trafikken i Punta Cana.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s