En morgentur på den smukke Bavaro Beach

IMG_8351Når man bor i Punta Cana og arbejder med turismen, kan man nogen gange godt glemme, at man rent faktisk bor i PARADIS. Det er ikke altid “palmetræer og kokosnødder” herovre og især ikke i vinterhalvåret, hvor den travle hverdag er fuldbooket med arbejde. Det er jo tiden, hvor turister fra Europa og USA flokker til Punta Cana for bl.a. at slippe væk fra kulden, sneen og nyde solen og ikke mindst stranden.

Og den ER virkelig fantastisk – – stranden!

Det kan man faktisk godt indimellem glemme, når man bor herovre og er vandt til at “den bare er der”.

IMG_8357

Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange mennesker kommer hertil for at nyde stranden. Det er jo DET HER det handler om, når man tager til Caribbean og holder ferie – stranden, havet og solen samt den energi og glæde det giver at opholde sig der. Helt fantastisk.

Personligt, synes jeg dog ofte der er for mange mennesker på stranden især i højsæsonen (om vinteren), så derfor søger jeg det modsatte. Jeg elsker at finde stille steder uden mennesker, hvor man virkelig kan opsuge al den energi og ro som kun naturen kan give en. Måske lyder det lidt “hippie-agtigt”, men det er vist ikke længere nogen hemmelighed, at man får det godt i krop og sjæl af at opholde sig ude i naturen. Og ikke mindst får man en masse dejlige D-vitaminer af solens stråler.

Hvis du ikke bor på et ressort ved stranden, så er der kun få steder i Punta Cana, hvor du egentlig kan komme til stranden. Man skal kende disse steder, for ellers kan de være svære at finde. Et af de steder, som nok er nemmest af finde er Bibijagua, som ligger mellem IFA Villas Bavaro og Barcelo Bavaro Beach ressorterne.

Her kan man komme ned til stranden mellem kl. 6 og 19, parkere sin bil på en fin parkeringsplads og derfra gå en lang tur langs stranden. Når man kommer derned, skal man lige forbi en masse små souvenir boder og en strandrestaurant/bar…som også kan være spændende og hyggelige at snuse lidt til.

IMG_8431

Jeg kørte derned ved 8-tiden i morges og gik en tur langs stranden forbi Barcelo Beach og Barcelo Palace hotellerne. På et tidspunkt kommer man til enden af hotelområdet, hvor et skilt advarer om, at “From this point you are leaving the supervised hotel area”.

Det kan sikkert godt få nogen til at vende om og gå tilbage, MEN hvis man fortsætter, så venter der én en helt unik oplevelse. Stranden snævrer sig ind længere forude, og pludselig er der skov med nåletræer. Der er lidt mere tang og palmetræer som vokser helt ude i vandet. Det er dog ikke besværligt at gå der, men man kan godt få våde fødder.

IMG_8364

Bortset fra et par andre mennesker som også var på gå-/løbetur, så var denne del af stranden FULDSTÆNDIG ØDE og helt, helt perfekt efter min mening. Jeg tror faktisk at det et af mine nye yndlingssteder her i Punta Cana!

Jeg nåede et godt stykke…hen til der hvor bådene sejler ud til Dolphin Island parken. Solen var for alvor begyndt at varme, så jeg besluttede mig for at vende om, køre hjem og spise en dejlig morgenmad. Jeg tror dog godt, man kunne fortsætte videre derudaf og gå rundtom pynten, indtil man når Cabeza de Toro området på den anden side…

IMG_8440

IMG_8383

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s