Tag på Zip Lines udflugt “after dark”

Den populære Zip Lines udflugt, som efterhånden har kørt i nogle år her i Punta Cana, åbnede for nyligt for en aftentur. Zip Lines er nok i forvejen en af de mest udfordrende aktiviteter, man kan lave i Punta Cana, så aftenturen tilføjer et ekstra KICK til dem, som ikke er bange for mørket.

Den almindelige dagstur kører morgen og eftermiddag og inkluderer transport i en åben “safari truck” (så du får samtidig en lille sightseeing tur på vejen fra hotellet til udflugststedet), drikkevarer og frugt-snacks.

Til aftenturen bliver du hentet mellem kl. 16 – 17 (afhængig af hvilket hotel du bor på), og turen inkluderer transporten i bus, drikkevarer (vand, sodavand, øl og rom) samt en let aftensmad (salat, pasta salat, grønsager, sandwiches, m.m.).

Dagsturen er åben dagligt, mens aftenturen kun er åben mandag til fredag.

Hvis du ikke i forvejen ved, hvad Zip Lines går ud på, kan du se denne udemærkede video:

Zip Lines er (næsten) for alle …som elsker fart, spænding og højder! Man skal dog være minimum 6 år gammel for at komme med og veje minimum 22 kg / maksimum 113 kg. Børn under 13 år kan kun komme med på dagsturen, morgen eller eftermiddag.

Priser:

Dagstur US$ 90 for voksne og US$ 60 for børn mellem 6-12 år

Aftentur US$ 99 for voksne (ikke tilladt for børn)

Skal du med en dag, så skriv til os og book turen på email info@grouppalmera.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s