Lake View Villa i Punta Cana

Lake View Villa set fra den anden side af søen på Cocotal golfbanens hul 1.

Lake View Villa set fra den anden side af søen på Cocotal golfbanens hul 1.

Vi har haft travlt! Vi har haft rigtig travlt her i Punta Cana med at færdiggøre vores nye villa – Lake View Villa. I marts i år købte vi sammen med nogle andre danskere en stor villa med 6 soveværelser på Cocotal golfbanen, der ligger direkte ud til søen ved hul 1. De sidste mange måneder er der blevet arbejdet ihærdigt på at en tilbygning med 2 nye soveværelser + bad samt på at renovere den resterende villa.

Vi har forsøgt at holde villaen i en moderne, lys og lækker stil, hvor alt er sort-hvidt-sølv farvet krydret med enkelte “pang” farver i form af spændende fotos på væggene. Og da det er en udlejningsvilla, er indretningen så minimalistisk som muligt uden at være kedelig. Der er lidt forskellige pynteting her og der som gør villaen lidt hyggelig og hjemlig.

I forrige uge ankom vores partnere fra Danmark sammen med deres familie boede i villaen i en uges tid. De allersidste ting er nu ved at falde helt på plads så hele villaen stå klar til senere på ugen…hvor der kommer kunder ind. Vi har allerede haft første hold kunder/gæster inde, en gruppe amerikanske gutter der var hernede på bachelor-party og boede 2 nætter i villaen. De tog hjem i går og var vældig fornøjede og tilfredse med villaen, de ansatte, maden, osv.

Villaen har en fantastisk kok, to søde rengøringsdamer og en butler, der dagligt sørger for at vores gæster har det godt, at de får god mad og at sengene bliver redt, opvasken klaret, osv.

Dagligstuen med sofaområde og spisebord

Dagligstuen med sofaområde og spisebord

Lake View Villa er en feriebolig, der kan lejes året rundt. Man betaler prisen som er per nat for hele villaen inkl. de ansatte. Prisen varierer afhængig af sæson og ligger mellem USD 1500 og USD 3500 per nat.

Derudover kommer så omkostninger til mad, drikke, lufthavnstransfers, golf, udflugter og hvad man ellers ønsker at inkluderer i sin ferie. Vi sørger for det hele her på destinationen, så det er bare at give os besked.

Der er 8 soveværelser med eget bad og toilet, klædeskab, 32 tommers fjernsyn og aircondition. Alle soveværelser har 2 enkeltsenge, som kan kombineres til en dobbeltseng.

Der er naturligvis internet (wifi) i huset, så man fx kan poste lækre og misundelsesværdige billeder på Facebook, Instagram eller andre steder.

I gangen på 1. sal er der både skrivebord med 3 arbejdspladser og et billardbord. I stuen nedenunder er der sofaområde med 55 tommers fjernsyn og spisebord med plads til 16 personer.

Villaen har en kæmpe terrasse med udsigt over søen og golfbanen. En del af terrassen er hegnet ind med myggenet og har udendørs spisebord med plads op til 24 personer.

Og så er der egen swimmingpool og jacuzzi…og solsenge så man nemt kan ligge og slappe af og sole sig under den varme, Caribiske sol (husk bare lige solcremen!).

IMG_7087

Swimming poolen by night

IMG_7088

Swimming poolen by night

Lake View Villa by night

Lake View Villa by night

P.S. Billederne er stadig lidt “rå”. Vi har planlagt at få en professionel fotograf til at tage billeder i løbet at den nærmeste fremtid!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s