Tropisk storm DANNY

at201504_5day

Den tropiske storm, Danny, er i øjeblikket på vej mod den Dominikanske Republik og Punta Cana. Der er dog umiddelbart ingen grund til de store bekymringer, da Danny lige nu kun er en tropisk storm, som ser ud til at aftage i kraft. I løbet af i morgen, tirsdag, vil Danny højst sansynlig passere øst- og sydkysten af den Dominikanskse Republik som en tropisk depression. Det betyder som regel bare, at vejret bliver gråt og overskyet, samt at der kommer en del regn og nogen vind.

Tropiske storme minder mest om en god “regn og rusk” efterårsdag i Danmark.

Vi opfordrer dog alligevel til at holde øje med vejrudsigten, hvis du er på den Dominikanske Republik og at følge anvisningerne fra hotellet.

Vi tjekker bl.a. vejret på www.wunderground.com, hvor de skriver følgende om den tropiske storm, Danny:

Danny remains a 35-kt tropical storm for this advisory. The environment ahead of Danny is expected to remain unfavorable. Moderate southwesterly shear and dry mid-tropospheric air should cause weakening, and Danny is forecast to become a tropical depression on Monday, and degenerate into a remnant low or dissipate in a couple of days. http://www.wunderground.com/hurricane/atlantic/2015/Tropical-Storm-Danny

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s