Hvornår skal man klage over ferien?

like-dislike-facebook

Det er fedt at være på ferie og det er noget som vi alle ser frem til – nogle gange mange måneder inden den rent faktisk falder. Jo nærmere vi kommer på afrejsedagen, jo mere stiger spændingen.

Billederne af hotellet, stranden, restauranterne, m.m., som vi har set på internettet eller i rejsekataloget, ser alle sammen meget flotte, lokkende og lovende ud. Men nogen gange sker det, at man fx ankommer til hotellet, og finder ud af, at det slet ikke lever op til ens forventninger – eller til det man rent faktisk er blevet lovet.

Og hvad gør man så?

Ja, så klager man da.

Naturligvis skal man sige noget, hvis man er utilfreds, og det er danskere også rigtig gode til J MEN det er vigtigt at vide, hvornår man skal klage over ferien – – det skal man nemlig gøre, mens man stadig ER på ferien.

I vores tid i rejsebranchen her i Punta Cana har vi mødt adskillige turister, som tilsyneladende har været super glade for alt på fx hotellet, og når de så er kommet hjem efter ferien, har de sendt en lang klage enten til deres rejsebureau eller til os.

Men der er det desværre ofte for sent at gøre noget.

Langt de fleste hoteller (hvis ikke alle hoteller) her i Punta Cana har en regel om, at de kun modtager og håndterer klager, hvis disse afleveres (på skrift) til hotellet, mens gæsterne stadig er på hotellet. Det er naturligvis fordi hotellerne gerne vil have mulighed for at udbedre ”skaden” og give gæsterne en kompensation, så de forhåbentlig bliver glade igen. Personligt, har jeg altid haft svært ved at forstå, hvorfor nogen folk går og er utilfredse på ferien og ikke siger noget. Det virker for mig ret unaturligt.

Så hvis du vil klage over noget på din ferie (uanset hvor du er på ferie henne i verden), så klag mens der stadig er mulighed for at gøre noget ved det, du klager over, og giv de mennesker, der er ansvarlige, en chance for at gøre tingene gode igen…hvis det overhoved er muligt.

Hvis du først klager, når du kommer hjem, så kan det meget vel ske, at der ikke kommer noget svar eller nogen løsning på det, du klager over.

God rejse og god ferie 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s